ALEG ne aduce teatru forum la Gala pentru Supervoluntari Sibiu!

teatru forum3
Voluntarii A.L.E.G. ne-au pregătit o surpriză pentru ediția din acest an a Galei pentru Supervoluntari Sibiu și anume o piesă de teatru forum.
Piesa ilustrează forme ale violenței de gen, în special bullyingul în mediul școlar. Violența de gen are la bază relații inegale de putere și afectează în mod special fetele și femeile. În cadrul forumului spectatorii sunt implicați în găsirea unor soluții la situația problematică ilustrată și au ocazia să le pună în scenă înlocuind actorii. Acestă piesă este realizată de A.L.E.G. în cadrul proiectului “Teatru contra violenței de gen”, cu finanțarea Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune și cofinanțare prin Junior Chamber International – Acționăm responsabil și a fost jucată în cadrul Festivalului Egalității de Gen 2013.
Actori, voluntari A.L.E.G.: Denisa Stănilă, Diana Lupu, Bianca Drotleff, Miron Emanuel Ilie,  Alexandru Gubiță, Sandra Popimoise, Mihai Cătănescu, Alexandru Duroi și un actor profesionist, Laurențiu Vlad. Regie și moderare forum: Doriana Tăut.
Nu uitați să vă rezervați invitații, solicitându-le pe site – click aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404