Open Park Festival, un eveniment organizat de voluntari pentru tinerii brașoveni

opf II site

Pentru al doilea an consecutiv, cu ajutorul voluntarilor transformăm Parcul Tractorul din Brașov într-un spațiu deschis tuturor copiilor, tinerilor și familiilor acestora. Împreună cu partenerii noștri am pregătit peste 100 de activități diferite grupate în 6 mari secțiuni: jocuri, activități sportive, ateliere creative, ateliere artistice, expoziții și spectacole. Festivalul durează din 24 în 27 iulie, programul zilnic fiind între orele 10-22. Accesul se face doar cu brățară de eveniment!

Care sunt noutățile? Mult mai multe activități, campionate de fotbal și volei, demonstrații de gimnastică masculină, taeqwondo și street workout, gym pentru toate vârstele, zumba, badminton, ateliere variate de creativitate, body painting, tatuaje temporare, family games, teambuilding sau jocuri cu apă, zonă de face-a-book, lecții de dans și cea mai mare discotecă în aer liber!

Anul acesta vom avea voluntari din foarte multe organizații și instituții partenere, dar și câțiva tineri care ne vor ajuta să aflăm mai multe despre cultura persană, arabă sau chineză.

Citește programul și regulamentul de aici!

Nu uita să te înscrii și la evenimentul de pe facebook pentru a te ține la curent cu actualizările – click aici!

Cere brățara de eveniment de aici!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404