despre Gală

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului și premiere a celor mai activi voluntari implicați în proiecte comunitare. Ca în fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondială a Voluntariatului ne oferă prilejul de a mulțumi tuturor celor care s-au implicat, în mod voluntar, în multitudinea de proiecte comunitare locale.

Început ca un eveniment destinat voluntarilor din Sibiu, Gala pentru Supervoluntari s-a extins din 2009 și în Brașov.

Istoric:

Prima ediție a fost organizată în 2006, la inițiativa Crucii Roșii Române, filiala Sibiu, în Clubul Stage, cu ajutorul Direcției Județene pentru Tineret Sibiu, CPECA Sibiu, Crispus, Grupul Școlar Avram Iancu, eXact Media și RCS&RDS, fiind prezentată de către Andy Popianoș (ProFM). Am avut 10 câștigători la 9 categorii.

Un an mai târziu, ediția din 2007 s-a desfășurat la Hotel Continental Forum, a implicat pe lângă Crucea Roșie și Crispus, Direcția Județeană pentru Tineret Sibiu, ca finanțator și firmele Ambient, Simonis și Grewe ca sponsori. Am premiat de data aceasta 15 categorii. Cei aproape 250 de participanți au petrecut o seară de neuitat în compania lui Razvan Marcu (Antena 1) și a voluntarilor de toate vârstele.

Ediția 2008 a fost organizată de către Asociația Colors împreună cu Direcția Județeană pentru Tineret Sibiu, având ca parteneri Hotel Continental Forum, Crispus, Dram Center 07, Elio Prod SRL și Casa de Cultură a municipiului Sibiu. Desfășurat în aceeași locație a Hotelului Continental Forum, în compania a 150 de persoane și prezentat de Claudia Popa, președintele Asociației Colors și gașca eroilor lui Superman, evenimentul a oferit 19 premii și a fost urmat de un after party în Crispus Pub.

În 2009, Gala pentru Supervoluntari s-a desfășurat în Sibiu și Brașov, fiind un proiect organizat de Asociația Colors împreună cu Direcțiile Județene de Tineret din cele 2 județe. Cei 500 de invitați au luat parte la un eveniment plin de culoare în compania Cristinei Ragos și a lui Ali Deac (TNRS Sibiu), a lui Daniel Giurma (Realitatea Brașov) și a invitaților lor. Au fost acordate 16 premii la Sibiu și 14 premii la Brașov. Parteneri Sibiu: Hotel Continental Forum, Dram Center 07, Teatrul Național Radu Stanca, Forever Dance, Primăria Rășinari, Exact Media, Elio Prod SRL, Biborțeni, RC Cola. Parteneri Brașov: Consiliul Județean Brașov – Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Simple Mind SRL, Madstel Impex SRL, Gadjo Cafe.

Ediția 2010 s-a desfășurat în Sibiu și Brașov, fiind organizată de Asociația Colors în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret Sibiu și Brașov și cofinanțată de către Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. Evenimentul a adus laolaltă 400 de invitați, fiind prezentat de către Laurențiu Vlad (Sibiu) și Raluca Tofan (Kiss FM Brașov). Au fost acordate 15 premii la Sibiu și 16 premii la Brașov. Parteneri Sibiu: Hotel Continental Forum, Centrul de Conferințe Hotel Ibis, Dramcenter 07, Exact Media, Simple Mind. Parteneri Brașov: Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Exact Media, Simple Mind, Madstel Impex SRL. Parteneri media: Kiss FM, Sibiu 100%, Rondul de Sibiu, stiribrasov.ro, lumebuna.ro.

Ediția 2011 s-a desfășurat în Sibiu și Brașov, fiind organizată de Asociația Colors în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret Sibiu și Brașov și cofinanțată de către Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. La eveniment au luat parte 550 de invitați, fiind prezentat de către Irina Palade (Mix2TV) și Sorin Terchilă (Kiss FM Sibiu). Au fost acordate 18 premii la Brașov și 16 premii la Sibiu.Parteneri Sibiu: Hotel Continental Forum, Dramcenter 07, Exact Media, Simple Mind. Parteneri Brașov: Centrul Cultural Reduta, Rețeaua CAN, iubescbrasovul.ro, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Exact Media, Simple Mind, Madstel Impex SRL. Parteneri media: Kiss FM, Sibiu 100%, MixTV, codlea-info.ro, stiribrasov.ro.

Ediția 2012 s-a desfășurat în Brașov, în 29 noiembrie și Sibiu, în 3 decembrie, fiind organizată de Asociația Colors în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov și cofinanțată de către Consiliul Județean Sibiu prin Biblioteca Astra Sibiu. La eveniment au luat parte 450 de invitați, fiind prezentat de către Dan Ghiță (RTT Brașov) și Loredana Pîrvu (Continental Sibiu). Au fost acordate 18 premii la Brașov și 15 premii la Sibiu. Parteneri Brașov: Centrul Cultural Reduta, Rețeaua CAN, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Eliana Mall, Exact Media, Simple Mind, Madstel Impex SRL, stiribrasov.ro, codpress.ro, newsbv.ro, codlea-info.ro, Romania pozitiva, Kiss FM. Parteneri Sibiu: Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen, Continental Forum, Exact Media, Simple Mind, Sibiu 100%, Kiss FM.

Ediția 2013 a avut loc în 26 noiembrie, la Brașov și 3 decembrie, la Sibiu, fiind organizată de Asociația Colors în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret din Brașov și Sibiu. La eveniment au luat parte 500 invitați, fiind prezentat de către Petronela Rotar (RTT Brașov) și Adela Mohanu (Turnul Sfatului). Au fost acordate 15 premii la Brașov și 16 premii la Sibiu. Parteneri Brașov: Rețeaua CAN, Centrul Cultural Reduta, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Apemin Zizin, Luado Chocolate, Cake Shop, Exact Media, Simple Mind, Krogan Inventiv, Newsbv.ro și Kiss FM. Parteneri Sibiu: Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen, Hotel Continental Forum, Apemin Zizin, Luado Chocolate, Exact Media, Simple Mind, Carrefour, Kiss FM și 7 Seri Sibiu.

Ediția 2014 a avut loc în 26 noiembrie la Brașov și 3 decembrie la Sibiu, fiind organizată de Asociația Colors în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret din Brașov și Sibiu. La eveniment au luat parte 650 invitați, fiind acordate câte 32 premii atât la Brașov, cât și la Sibiu. Prezentatorii ediției din acest an au fost: Cornelia Crevean (Nova TV) la Brașov și Cristiana Fota (stiridesibiu.ro) la Sibiu. Parteneri Brașov: Rețeaua CAN, Centrul Cultural Reduta, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Apemin Zizin, Cake Shop, Simple Mind, Newsbv.ro, romanticu.org și 24 Fun. Parteneri Sibiu: Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen, Hotel Continental Forum, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Apemin Zizin, Simpa, Simple Mind și 24 Fun.

Ediția 2015 va avea loc în 27 noiembrie la Brașov și 3 decembrie la Sibiu, fiind organizată de Asociația Colors în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret din Brașov și Sibiu. Parteneri: Rețeaua CAN, ALEG, Centrul Cultural Reduta, Hotel Continental Forum, Inspectoratul Școlar Județean Brașov și Sibiu, Apemin Zizin, Cake Shop, Simple Mind, newsbv.ro, romanticu.org, 24 Fun. Prezentatorii ediției sunt Andy Popianoș (eXact media) – Sibiu și Onelia Pescaru (Mix TV) – Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404