Vă invităm la Târgul de Voluntariat Brașov, ediția a III-a

tg vol 2013a

Asociatia Colors si Reteaua CAN va invita sa va inscrieti la Targul de Voluntariat Brasov, editia a III-a, care va avea loc in 31 mai, orele 10-16, in Parcul Central Titulescu.

Ca si la editiile anterioare in cadrul Targului veti avea ocazia sa va promovati oferta de voluntariat, proiectele si activitatile curente si sa recrutati voluntari. Veti avea totodata ocazia sa regizati povesti de dragoste cu voluntari interesati de cauzele pe care le sustineti, aratand practic diferite activitati in care ei se pot implica in mod voluntar.

Fiind o activitate in aer liber, fiecare organizatie este responsabila pentru organizarea standului propriu cu logistica aferenta (masa, scaune,banner sau roll up). In cazul in care vremea va fi nefavorabila, Targul se va reprograma pentru o data ulterioara (speram sa nu fie cazul).

Inscrierea se face pe http://supervoluntari.ro/voluntariatbrasov/editia3 pana la 20 mai.

Eveniment organizat de Asociația Colors în cadrul Saptamanii Europene a Tineretului si a proiectului “Move it!” finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2 Serviciul European de Voluntariat, în parteneriat cu Rețeaua CAN, Inspectoratul Scolar Judetean Brasov și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov. Partener media: 24 FUN Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404