Trupa P4TRU la Gala pentru Supervoluntari Brașov

793646_495271673845485_408163601_o

Despre noi:

Trupa P4TRU , un grup de oameni plini de  pasiune, cu o ambiţie mai mult decât mare, informaticieni care ies din tiparele elevului clasic, conştienţi fiind ca pot realiza tot ce îşi propun. Dacă întrebi de la ce vine numele trupei vei afla o veche poveste, care spune că au existat, acum mulţi ani, patru elevi care au luat iniţiativa şi au propus înfiinţarea unei trupe de teatru. Şi iată că au reuşit! Povestea continuă până astăzi. De-a lungul timpului, elevii-actori au participat la diverse evenimente şi au obţinut multe premii.

Piesa jucată:

„CLINICA SINUCIGAŞILOR ” – de  GABRIELA MIHALACHE

“Patru candidaţi la sinucidere asistată converseaza în sala de aşteptare a clinicii despre: iubire, limite interioare, nevoia de a te simti util, căutarea fericirii,etc.. Prin câte un artificiu, bine pus la cale, trei dintre ei sunt ajutaţi să-şi descopere valoarea nebanuită a propriei vieţi, pentru ca, la final, ultimul rămas sa se descopere a fi însuşi doctorul şi iniţiatorul unui ciudat experiment psihologic.”

 Te așteptăm la Gala pentru Supervoluntari Brașov, în 26 noiembrie, la Centrul Cultural Reduta pentru a te întâlni cu trupa P4TRU! Nu uita să ceri invitația pe site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404