Cifrele Galei pentru Supervoluntari Brașov

26 de voluntari și 30 organizații au trimis aplicații pentru cea de-a V-a ediție a Galei pentru Supervoluntari Brașov. Evenimentul, organizat de Colors, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, Rețeaua CAN și partenerii lor va avea loc în 26 noiembrie, de la ora 18, la Centrul Cultural Reduta.

Și pentru că voluntariatul merită povestit și premiat, organizatorii au pregătit ca și la edițiile anterioare 15 categorii diferite, printre care cele mai râvnite vor fi coordonatorul de voluntari al anului și voluntarul anului.

Gala pentru Supervoluntari este unicul eveniment județean care promovează voluntariatul și premiază voluntarii activi, organizațiile și proiectele lor de voluntariat comunitar. Anul acesta au trimis nominalizări organizațiile: Fundația Rafael Codlea, FAST Săcele, Copiii de Cristal, Centrul de Voluntariat, Crucea Roșie, Asociația Kulturoscop, Asociația de Servicii Sociale Scut, Clubul pentru Protecția Naturii și Turism, Edu for All, Pas Alternativ, Hospice Casa Speranței, Rotaract Kronstadt, Antipa BvSNAC, Music Camp International, Fundația Poplars Sânpetru, Fundația Spitalul de Copii, Fundația Agapedia, Tineri pentru Tineri, Catharsis, Artist pentru Artă, Smurd, Școala gimnazială 5 Săcele, Col. Naț. de Informatică Grigore Moisil, Colegiul Tehnic Transilvania, Grădinița cu PP nr. 11 Brașov, Grădinița nr. 2 Brașov, Școala gimnazială 1, Școala gimnazială Racoș, Școala gimnazială nr. 2 Diaconu Coresi, Corina Codrea pfa.

Râvnitele trofee vor ajunge la premianți în seara de 26 noiembrie, programul Galei cuprinzând momente de premiere, dar și câteva momente artistice pregătite de tineri artiști din Brașov. Susținătorii voluntarilor pot lua parte la Gală, solicitând invitații pe site-ul supervoluntari.ro. De asemenea ei pot vota cel mai simpatic voluntar până în 20 noiembrie, pe pagina de facebook a Asociației Colors, facebook.com/asociatiacolors.

Pentru informatii legate de Gala pentru Supervoluntari 2013 ne puteti contacta la telefon 0745-052151 sau email as_colors@yahoo.com.

Gala pentru Supervoluntari Brașov este un eveniment organizat de Asociația Colors și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, cu finanțare a Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Rețeaua CAN, Centrul Cultural Reduta, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Apemin Zizin, Luado Chocolate, Cake Shop, Exact Media, Simple Mind, Newsbv.ro și Kiss FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404