Cifrele Galei pentru Supervoluntari Sibiu!

18 voluntari și 18 organizații au trimis aplicații pentru cea de-a VIII-a ediție a Galei pentru Supervoluntari Sibiu. Evenimentul, organizat de Colors, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, ALEG și partenerii lor va avea loc în 3 decembrie, de la ora 18, la Hotel Continental Forum.

Gala pentru Supervoluntari este unicul eveniment județean care promovează voluntariatul și premiază voluntarii activi, organizațiile și proiectele lor de voluntariat comunitar. Anul acesta au trimis nominalizări organizațiile: Asociatia de prietenie “Ille et Vilaine – Sibiu”, Tură în Natură, Mâini Unite, Asociația JOY, Consiliul Județean al Elevilor Sibiu, Festivalul de Bun Gust – Sibiu, Institutul European de Training și Studii Multiculturale, Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, ARTmania Events, Erasmus Student Network Sibiu, Euro Atlantic Diplomacy Society, Societatea Studenților Mediciniști Hipocrates Sibiu, Asociația Elijah Inițiativă Socială “Ruth Zenkert”, Organizația EMMA, Organizația Tinerilor din Sibiu, SOS Satele Copiilor România, Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, Asociația HTR.

Râvnitele trofee vor ajunge la premianți în seara de 3 decembrie, programul Galei cuprinzând momente de premiere, dar și câteva momente artistice pregătite de tineri artiști din Sibiu.

Pentru informatii legate de Gala pentru Supervoluntari 2013 ne puteti contacta la telefon 0745-052151 sau email as_colors@yahoo.com.

Gala pentru Supervoluntari Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Colors și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, cu finanțare a Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen, Hotel Continental Forum, Apemin Zizin, Luado Chocolate, Exact Media, Simple Mind, și Kiss FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404