Maria Ștefania Crișan este Supervoluntarul anului 2013!

DSC_0275

Marți seara, în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Galei pentru Supervoluntari Sibiu, la Hotel Continental Forum s-au decernat premiile pentru cei mai activi voluntari din județul Sibiu, voluntarul anului 2013 fiind desemnată Maria Ștefania Crișan de la TIFF/ Artmania Events.

Sub regia Colors și prezentarea Adelei Mohanu, de la Turnul Sfatului, s-a derulat filmul galei, care a cuprins 15 categorii diferite, premianții fiind aleși de către un juriu format din reprezentați ai organizatorilor și instituțiilor publice active în domeniul voluntariatului din rândul celor 18 organizații și 18 voluntari care au trimis aplicații.

Câștigătorii anului 2013:

Cel mai tânăr voluntar: Roxana Boica, Ille et Vilaine

Voluntar cu idei: Anca Dobrotă, Festivalul de Bun Gust

Cea mai activă organizație: Societatea Studenților Mediciniști Hipocrates Sibiu

Cel mai reușit proiect: Promovarea ciclismului ca sport de masă în județul Sibiu prin amenajarea de trasee cicloturistice, Tură în Natură

Cel mai reușit proiect extrașcolar: Festivalul ”Cărți pentru cultură”, Colegiul Național O. Goga Sibiu

Proiect mobilizator de resurse din comunitate: Cărți fără preț, Asociația HTR

Jurnalistul anului: Alexandra Blejan, Antena 1

Premiu special ALEG: Echipa “Teatru contra violenței de gen”

Premiu special ISJ Sibiu: Consiliul Județean al Elevilor

Premiu special DJST Sibiu: Become

Premiu special DJST Sibiu: Dramcenter 07

Premiu special DJST Sibiu: Cenfas

Voluntar Colors: Teodora Pătru

Cel mai simpatic voluntar: Filip Botezatu, Institutul European de Training și Studii Multiculturale

Coordonatorul de voluntari al anului: Ligia Anton, Asociația Joy

Voluntarul anului: Maria Ștefania Crișan de la TIFF/ Artmania Events

“Maria Ștefania Crișan este un model de voluntar. În Sibiu. O caracterizează modestia, seriozitatea și conștiinciozitatea; este creativă, respectuoasă, meticuloasă, determinată, harnică, onestă, responsabilă și tolerantă. Are încredere în sine și în ceilalți și este cunoscută drept voluntarul care împarte energie, bucurie și fericire.  Este atat de plină de energie încât prietenii îi spun Speedy.” este declarația colegilor care au nominalizat-o la ediția din acest an a Galei pentru Supervoluntari Sibiu.

Peste 150 de invitați, voluntari, membrii ai organizațiilor neguvernamentale și școlilor, au petrecut o seară relaxantă în compania reprezentanților diferitelor instituții din domeniul voluntariatului, precum Primăria Sibiu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret sau Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, dar și a trupei de teatru forum a organizației A.L.E.G., Dominique Simionescu, Teodora Cîrciumaru, Andrei Crăciun, Daniel Verde, trupa Eleven și grupul Emblema din Ocna Sibiului.

Gala pentru Supervoluntari Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Colors și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, cu finanțare a Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen, Hotel Continental Forum, Apemin Zizin, Luado Chocolate, Exact Media, Simple Mind, Carrefour, Kiss FM și 7 Seri Sibiu.

One response to “Maria Ștefania Crișan este Supervoluntarul anului 2013!”

  1. […] Maria Ștefania Crișan, Supervoluntarul Anului 2013 în Sibiu Ultima, dar nu cea din urmă, este Gala pentru Supervoluntari Sibiu, care a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. Gala a cuprins 15 categorii diferite, premianții fiind aleși de către un juriu format din reprezentați ai organizatorilor și instituțiilor publice active în domeniul voluntariatului. Titlul de Voluntarul anului i-a revenit Mariei Ștefania Crișan, de la TIFF/ Artmania Events. Speedy, așa cum o mai numesc prietenii, a fost a fost propusă la această categorie tocmai pentru că este plină de energie și mereu implicată în diverse activități de voluntariat. Aceștia spun despre ea că întrunește toate calitățile pentru a fi desemnată voluntarul anului. „O caracterizează modestia, seriozitatea și conștiinciozitatea; este creativă, respectuoasă, meticuloasă, determinată, harnică, onestă, responsabilă și tolerantă”. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404