Te invităm la o nouă ediție a Jocurilor pentru voluntari!

DSC_0040

Luna septembrie aduce cu ea o nouă ediție a Jocurilor pentru voluntari, eveniment de networking & fun destinat voluntarilor și tuturor celor pasionați de voluntariatul comunitar. Vineri, 26 septembrie, de la ora 18, sunteți așteptați în Mansarda Baiulescu, pentru a lua parte la jocuri interactive, la boardgames și pentru a afla mai multe despre oportunitățile destinate voluntarilor din Brașov, din această toamnă.

Evenimentul creat pe facebook îl găsiți pe pagina www.facebook.com/asociatiacolors – click direct aici. Tot pe facebook găsiți poze de la evenimentele anterioare. Dacă vii pentru prima dată nu uita să te înscrii pe site – click aici!

Jocuri pentru voluntari este un eveniment al Asociației Colors în parteneriat cu Biblioteca Jud. G. Barițiu și Rețeaua CAN. Partener media: Newsbv.ro.

De asemenea nu uitați că în 4 octombrie vă invităm la cea de-a doua ediție a evenimentului “Eu voluntar, tu?”, care va avea loc tot la bibliotecă și care va oferi un spațiu deschis, interactiv și nonformal tuturor celor care doresc să își dezvolte cunoștințele în domeniul voluntariatului comunitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404