Tu ce faci de Nocturna Bibliotecilor?

10710535_804184459625839_3879320756496361631_n

Voluntarii Colors vor susține un atelier de colaje (reciclare creativă) în cadrul ediției 2014 a Nocturnei Bibliotecilor. Acesta va avea loc sâmbătă, între orele 18-20, la mediatecă (clădirea principală a Bibliotecii Jud. G. Barițiu).

Nocturna Bibliotecilor este un eveniment de promovare a cărții și lecturii publice, inițiat și organizat la nivel național de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR). În anul 2014, în premieră, această campanie va avea loc simultan în România și Republica Moldova, în parteneriat cu Asociația Bibliotecarilor Moldoveni. Alături de partenerii și sponsorii ei, Biblioteca Județeană Brașov va oferi publicului de toate vârstele evenimente diverse și atractive, precum tur pe bicicletă, concursuri, ateliere, conferințe, expoziții, film. Sunteți invitați într-o călătorie despre trecut, să descoperiți istoria costumului și istoria orașului Brașov, legenda despre întemeierea lui. Iar la 1001 de povești veți afla savoarea lecturilor în engleză, franceză, germană până la japoneză și persană.Sponsori: Apemin Zizin, Libris
Parteneri: Alianța Franceză, Centrul Cultural German, asociațiile Brașovul pedalează, Colors, Orașul memorabil, Ordinul Arhitecților din România Filiala Brașov-Covasna-Harghita, Centrul de integrare al emigranților.
Parteneri media: Iubesc Brașovul, Wigo, e-cultura.info, asociația Visum, romanticu.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404