Cum îi susținem pe voluntari?

8e25ec1fcc1ed25978797a23a0052c24

credit foto: pinterest

Pentru că mai sunt 3 zile și votul pentru cel mai simpatic voluntar al Galei pentru Supervoluntari Brașov și Sibiu va lua sfârșit, un mic ghid despre cum să îi susținem pe voluntari în competiție și nu numai 🙂

– potrivit Regulamentului cel mai simpatic voluntar se alege prin votul publicului, respectiv like-uri pe facebook. Evident că like-ul vostru este musai pentru voluntarii de care vă simțiți apropriați; distribuirea pozelor acestora pe paginile voastre poate fi iar de ajutor, mai ales dacă sunt însoțite și de propria voastră experiență sau gândurile voastre legate de voluntariat. Pentru organizatori contează mai puțin competiția în sine și mai mult să reușim împreună să promovăm dezvoltarea personală și comunitară prin voluntariat.

– pasul doi este să cereți invitații și să luați parte la eveniment, în Brașov și Sibiu, pentru a vă încuraja voluntarul vostru favorit, indiferent de care va fi rezultatul votului online. Și poate nu știți, toți voluntarii înscriși la categorii individuale au fost jurizați deja și la o altă categorie pentru care au fost nominalizați.

– pasul următor este să îi încurajați pe voluntari pe tot parcursul anului, pentru a-și continua activitățile pentru cauzele lor preferate. Un vot online nu poate să suplinească vorbele bune și încurajarea cu regularitate a voluntarilor.

– de asemenea, luați în considerare să distribuiți prin rețele voastre pe tot parcursul anului a faptelor bune și activității voluntarilor.

– povestiți-le și altor prieteni despre Gala pentru Supervoluntari, despre voluntariat în general și dați-le resurse de unde se pot informa (o variantă este și site-ul nostru supervoluntari.ro).

– și dacă până acum nu ați făcut voluntariat, poate fi un moment bun pentru a testa chiar voi o activitate. Pentru că doar fiind activi și învățând să rezolvăm problemele din jurul nostru vom putea avea o societate care să ne ofere condiții optime de dezvoltare personală 🙂 Online Slots Reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404