Supervoluntarul anului 2014 în Brașov este Gabriel Costea!

Gala pentru Supervoluntari ediția a VI-a Brașov și-a desemnat miercuri seara câștigătorii pe scena Centrului Cultural Reduta. Cel mai râvnit premiu, de supervoluntar al anului a ajuns la actorul Gabriel Costea, nominalizat pentru activitățile culturale din cadrul Penitenciarului Codlea.

Anul acesta au fost acordate 32 de premii la 15 categorii diferite, un record absolut pentru acest eveniment, premianții fiind aleși de către un juriu format din reprezentați ai organizatorilor și instituțiilor publice active în domeniul voluntariatului și de către public pentru categoria „cel mai simpatic voluntar”.

Câștigătorii anului 2014:

Cel mai tânăr voluntar: Călin Florian Boto, Copiii de Cristal

Cel mai vârstnic voluntar: David Martin, FAST Săcele

Voluntar cu idei: Andrei Stratene, Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Cea mai activă organizație: Copiii de Cristal

Cel mai reușit proiect: Job Shadowing Day, Consiliul Județean al Elevilor Brașov

Cel mai reușit proiect extrașcolar: Pledoarie pentru senectute, CNI Grigore Moisil Brașov

Proiect mobilizator de resurse din comunitate: Brașov Heroes, Grupul de Inițiativă – Fundația Comunitară Brașov și Bikeathon Țara Făgărașului, Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Premiu special ISJ Brașov: membrii Consiliului Județean al Elevilor Brașov

Premiu special Casa Mureșenilor: Alexandru Corvin, Andrea Bocksor, Rebeca Nicolaescu, Larissa Paraschiv, Elena Iuliana Sincă, Dana Popa, Andreea Bell

Premiu special DJST Brașov: Nicolae Cioc, ApIS PM Feed-back Brașov

Premiu special Rețeaua CAN: Ionuț Deneș

Voluntar Colors: Diana Pușcașu, Rafila Săracu, Anna Haită

Cel mai simpatic voluntar: Iulia Bilovolschi, Clubul pentru Protectia Naturii si Turism

Coordonatorul de voluntari al anului: Alina Năstase, ApIS PM Feed-back Brașov

Voluntarul anului: Gabriel Costea, Penitenciarul Codlea

De asemenea echipa Grupului de inițiativă a Fundației Comunitare Brașov a mai acordat 2 premii pentru implicarea în proiectul Brașov Heroes pentru Robert Cadâr, alergătorul care a strâns cele mai multe donații și Mihaela Cioclu, alergătoarea cu cei mai mulți susținători.

_DSC5980

“Nici nu credeam că se numește voluntariat ce fac eu. Iubesc ceea ce fac. Dumnezeu mi-a dat un dar, iar dacă nu îl împărțim nu are nicio valoare” a declarat voluntarul anului, actorul Gabriel Costea, aplaudat la scenă deschisă de toți cei prezenți.

_DSC5935

“Acest premiu este o dovadă a faptului că facem bine, că putem construi o lume mai bună pentru beneficiarii noștri și că putem înlătura din prejudecăți” a declarat Diana Bjoza, care a primit în numele Asociației Copiii de Cristal premiul pentru cea mai activă organizație.

Cei aproape 500 de invitați, voluntari, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și școlilor au umplut sala de la Reduta și au petrecut o seară plină de energie și emoții, animată de Cornelia Crevean, prezentatoarea evenimentului dar și oficialitățile prezente, precum domnii viceprimari Adina Durbacă și Adrian Atomei și tinerii artiști invitați: Sabina Stroe, Raluca Voica, ansamblul folcloric Plaiurile Dumbrăviței, trupa de teatru Catharsis, Academia de dans, corul Superar, Cvintetul Vocal ANATOLY.

Pentru informatii legate de Gala pentru Supervoluntari 2014 ne puteti contacta la telefon 0745-052151 sau email as_colors@yahoo.com.

Gala pentru Supervoluntari Brașov este un eveniment organizat de Asociația Colors și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, cu finanțare a Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Rețeaua CAN, Centrul Cultural Reduta, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Apemin Zizin, Cake Shop, Simple Mind, Newsbv.ro, romanticu.org și 24 Fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404