Cifrele Galei pentru Supervoluntari Sibiu 2014!

14

13 voluntari și 20 de organizații au fost nominalizați la cea de-a IX-a ediție a Galei pentru Supervoluntari Sibiu. Evenimentul organizat de Colors, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, ALEG și partenerii lor va avea loc în 3 decembrie, de la ora 18, Hotel Continental Forum.

La fel ca și la edițiile anterioare și în acest an vor fi oferite premii la 15 categorii diferite, atât pentru categorii individuale (ex. coordonatorul de voluntari sau voluntarul anului) cât și pentru categorii destinate organizațiilor și proiectelor (ex. cel mai bun proiect sau cea mai activă organizație).

Gala pentru Supervoluntari este unicul eveniment județean care promovează voluntariatul și premiază voluntarii activi, organizațiile și proiectele lor de voluntariat comunitar. Anul acesta au trimis nominalizări organizațiile: Asociația Elijah inițiativă socială Ruth Zenkerth, Asociația De-a arhitectura, Asociația EMMA, Asociația HTR, Asociația pentru protecția animalelor și a naturii “Animal Life”, Asociația Internațională de Tineret Become, Asociația We help!, Asociația montană Carpați, Asociația națională Cultul Eroilor “Regina Maria” filiala județeană Sibiu, Centrul de tineret AICI, Consiliul școlar al elevilor CNOG, Colegiul Tehnic Energetic Sibiu, Crucea Roșie Sibiu, Facil Student Society, Filarmonica de stat Sibiu, Fundația Comunitară Sibiu, Institutul European de Training și Studii Multiculturale, Muzeul național Brukenthal, Tură în natură, Uniunea Tineretului Democrat Maghiar din Mediaș.

Râvnitele trofee vor ajunge la premianți în seara de 3 decembrie, programul Galei cuprinzând momente de premiere, dar și câteva momente artistice pregătite de tineri artiști sibieni, evenimentul fiind prezentat de către Cristiana Fota (stiridesibiu.ro). Susținătorii voluntarilor pot lua parte la Gală, solicitând invitații pe site-ul supervoluntari.ro.

“Pentru a-l nouălea an consecutiv aducem laolaltă voluntari, organizații și oficialități în preajma zilei de 5 decembrie, Ziua internațională a voluntariatului și mulțumim tuturor celor care s-au implicat în dezvoltarea comunității în anul care se încheie. Voluntarii din acest an nominalizați la Gala pentru Supervoluntari s-au implicat pentru cauze diferite, din domenii precum social, protecția animalelor, cultural sau educațional.” a declarat Claudia Popa, președintele Asociației Colors.

Evenimentul din acest an este însoțit de o expoziție foto intitulată “Voluntar pentru că…” realizată de voluntarii Colors din Brașov și Sibiu în cadrul ediției a II-a a Taberei zonale Handmade, desfășurată în august, la Ocna Sibiului. Pozele vor putea fi vizionate în cadrul Hotelului Continental Forum.

Pentru informatii legate de Gala pentru Supervoluntari 2014 ne puteti contacta la telefon 0745-052151 sau email as_colors@yahoo.com.

Gala pentru Supervoluntari Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Colors și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, cu finanțare a Ministerului Tineretului și Sportului prin programul P2, în parteneriat cu ALEG, Hotel Continental Forum, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Apemin Zizin, Simple Mind și 24 Fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404