Supervoluntarul anului 2014 în Sibiu este Cristina Mihu!

_DSC0404

Anul acesta au fost acordate 32 de premii la 15 categorii diferite, un record absolut pentru acest eveniment, premianții fiind aleși de către un juriu format din reprezentați ai organizatorilor și instituțiilor publice active în domeniul voluntariatului și de către public pentru categoria „cel mai simpatic voluntar”.

Câștigătorii anului 2014:

Cel mai tânăr voluntar: Alexandru Macrea, Tură în natură

Voluntar cu idei: Vasile Alexandru, Asociația Elijah inițiativă socială Ruth Zenkerth

Cea mai activă organizație: Asociația internațională de tineret Become

Cel mai reușit proiect: YouthBank Sibiu, Fundația comunitară Sibiu

Cel mai reușit proiect extrașcolar: ARCA lui Goga, Consiliul școlar al elevilor CNOG

Proiect mobilizator de resurse din comunitate: SemiMaraton Sibiu 2014, Fundația comunitară Sibiu

Premiu special: FACIL Student Society

Premiu special: Tură în natură

Premiu special ALEG: Mojo

Premiu special ALEG: noul val de voluntari ALEG

Premiu special ONGT partenere DJST Sibiu: Asociația internațională de tineret Become

Premiu special ONGT partenere DJST Sibiu: DramCenter 07

Premiu special inițiative de tineret: trupa Cover-up

Premiu special voluntari în proiecte de tineret: voluntarii Centrului de tineret Sibiu

Cel mai simpatic voluntar: Ana-Maria Mihaela Grigorie, Crucea Roșie Sibiu

Coordonatorul de voluntari al anului: Ioana Șurubaru, Centrul de tineret AICI

Voluntarul anului: Cristina Mihu, Muzeul Național Brukenthal

“Viața bate legea. Avem nevoie de o lege a voluntariatului, însă ea vine să confirme o idee socială veche. De mic copilul trebuie să învețe să fie voluntar; așa cum primește, să și dăruiască” a declarat dna. Delia Stoicescu, inspector în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, care a înmânat premiul destinat proiectelor extrașcolare.

“Sper ca și alte instituții publice să se alăture eforturilor noastre de a face lucruri pentru tinerii sibieni” a declarat Cătălin Grigoraș, în numele Asociației Internaționale de Tineret Become, care a câștigat premiul pentru cea mai activă organizație, dar și un premiu special din partea DJST Sibiu.

“În acest an am avut 960 de ore de voluntariat, în cadrul departamentului de restaurare al Muzeului Național Brukenthal. Mulțumesc pentru premiu, a fost o surpriză” a declarat Cristina Mihu, câștigătoarea celui mai așteptat premiu al serii, voluntarul anului.

Cei aproape 150 de invitați, voluntari, reprezentanți ai organizațiilor au petrecut seara în compania reprezentanților Prefecturii, Consiliului Județean, Inspectoratului Școlar Județean Sibiu și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu, precum și reprezentanților organizatorilor, dar și a tinerilor artiști invitați, Grupul Emblema din Ocna Sibiului, trupa de teatru Become, Anca Mărginean, Dominique Simionescu, Luana Prodea, trupa Șatra și Ionuț Pilea.

Pentru informatii legate de Gala pentru Supervoluntari 2014 ne puteti contacta la telefon 0745-052151 sau email as_colors@yahoo.com.

Gala pentru Supervoluntari Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Colors și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, cu finanțare a Ministerului Tineretului și Sportului prin programul P2, în parteneriat cu ALEG, Hotel Continental Forum, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Apemin Zizin, Simpa, Simple Mind și 24 Fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404