Tabăra zonală Handmade, ediția a III-a

tabara handmade 3 siteÎntre 18-23 august, la Ocna Sibiului va avea loc cea de-a treia ediție a taberei zonale Handmade, destinată tinerilor cu vârsta între 14-35 de ani din Brașov și Sibiu. Anul acesta ne-am propus să dezbatem importanța multiculturalității în spațiul transilvănean, folosind tehnici handmade din zona artelor vizuale, reciclare creativă și etno art, dezvoltând totodată abilitățile creative ale participanților și oferind o alternativă nonformală de vacanță. Sunt disponibile 20 de locuri, costurile de cazare, masă și ateliere fiind acoperite din proiect, participanții urmând a-și acoperi costul de transport către/din tabără.

Poți vedea cum a fost la edițiile anterioare pe facebook.com/asociatiacolors (poze). Pre-înscrierea se face până la data de 10 iulie, ora 18, completând formularul aflat pe plinideidei.ro (înscrie-te).

Tabăra zonală Handmade, ediția a III-a este un proiect finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și implementat de Asociația Colors în parteneriat cu Rețeaua CAN Brașov și ALEG Sibiu.

2 responses to “Tabăra zonală Handmade, ediția a III-a”

  1. Suster Roxana says:

    Vom fi contactaţi de un reprezentant pentru a afla dacă am fost aleşi pentru a participa la acest proiect?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404