Înscrie-te la Gala pentru Supervoluntari, ediția 2015!

seit

Gala pentru Supervoluntari sărbătorește anul acesta ediția numărul 10 în Sibiu și ediția numărul 7 în Brașov, fiind singurul eveniment care promovează voluntariatul comunitar și premiază voluntarii, organizațiile și proiectele active din cele două județe.

Anul acesta competiția se adresează persoanelor care fac voluntariat în județele Sibiu și Brașov, în condițiile Legii voluntariatului, organizațiilor neguvernamentale și instituțiilor publice care desfășoară proiecte cu ajutorul voluntarilor, precum și instituțiilor școlare care desfășoară proiecte extrașcolare în parteneriat, având componentă de voluntariat comunitar, perioada eligibilă pentru noiembrie 2014 – octombrie 2015.

Data limită până la care se pot completa aplicațiile aflate pe site-ul supervoluntari.ro este 15 noiembrie (termenul a fost prelungit). Și anul acesta va exista categoria de cel mai simpatic voluntar, care va fi votat online, pe facebook, între 16-20 noiembrie.

Dar mai mult decât competiția în sine, Gala pentru Supervoluntari dorește să sărbătorească în acest an dăruirea tuturor celor care înțeleg că fără implicarea noastră, a tuturor, nu putem avea societăți sănătoase pe termen lung.

Evenimentele de premiere vor avea loc după cum urmează:

– 27 noiembrie, Brașov, Centrul Cultural Reduta, ora 18

– 3 decembrie, Sibiu, Hotel Continental Forum, ora 18

Nu uitați să cereți invitații – click aici.

Gala pentru Supervoluntari este organizată de Asociația Colors în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret din Brașov și Sibiu. Parteneri: Rețeaua CAN, ALEG, Centrul Cultural Reduta, Hotel Continental Forum, Inspectoratul Școlar Județean Brașov și Sibiu, Apemin Zizin, Cake Shop, Simple Mind, newsbv.ro, romanticu.org, 24 Fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404