Open Park Festival, ediția a III-a

opf-III-bannere-net seit

Anul acesta transformăm parcul Tractorul în cea mai mare zonă de colorat din țară!

Open Park Festival, aflat la ediția a treia începe vineri, 24 iulie și va dura trei zile, timp în care va pune la dispoziția brașovenilor o serie întreagă de activități grupate în 6 mari categorii: sport, jocuri, ateliere artistice, ateliere creative, expoziții și spectacole/animație.

Accesul este gratuit, programul zilnic începând la ora 10, activitățile fiind destinate copiilor, tinerilor și familiilor acestora care sunt invitați să redescopere parcul ca o zonă de relaxare activă.

Pe lângă activitățile din anii trecuți (campionatele de fotbal, volei sau badminton, jocuri de toate felurile, baloanele uriașe sau discotecă) am pregătit 20 de metri de pânză care așteaptă să fie colorată de toți cei care trec prin parc 🙂 În plus dacă vii cu un tricou, vei putea să ți-l pictezi gratuit, cu ajutorul voluntarilor. Cei mici vor putea picta cu mânuțele sau cu furculița și vor cunoaște animăluțele artist de la Colors, iar cei mari vor putea desena pe post-it-uri sau vor putea descoperi jocurile tradiționale din zona Brașovului.

Ediția a III-a a Open Park Festival este un concept Colors în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, cu sprijinul Primăriei Brașov și al partenerilor locali, Biblioteca Județeană G. Barițiu, Muzeul Casa Mureșenilor Brașov și Asociația Copiii de Cristal.

Pentru a fi la curent cu programul complet și eventualele anunțuri și actualizări te invităm să ne urmărești pe www.facebook.com/asociatiacolors.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404