Voluntari EVS

Asociația Colors este acreditată începând cu data de 26.05.2011  în cadrul Serviciului European de Voluntariat (EVS) ca și coordonator, organizație gazdă și de trimitere (număr de acreditare 2011-RO-32). Oferim plasamente pentru un număr aproximativ de 10 voluntari, găzduiți în Brașov, în stagii pe termen lung (12 luni), în programe de animație, creativitate și mișcare pentru beneficiarii organizației. Totodată oferim suport informațional voluntarilor care doresc să efectueze un stagiu de voluntariat într-o altă țară.

————-

Proiecte EVS aprobate

Step in 2 – trimitere 1 voluntar în Portugalia, stagiu de 12 luni, începând din 1 ianuarie 2012 (Asociația Colors este partener)

Citește poveștile Loredanei Aoproae de aici!

Fii activ și creativ! (Be Active and Creative!) – găzduire 5 voluntari din Turcia, Spania și Polonia, stagiu de 12 luni, începând cu 1 martie 2012 (Asociația Colors este coordonator și organizație gazdă).

Citește poveștile Annei Drozdowska de aici!

Citește poveștile lui Carmen Blazquez Perez de aici!

Citește poveștile lui Ogulcan Onder de aici!

Citește poveștile Olgăi Medrzejewska de aici!

Citește poveștile lui Enrique Garrandes Rubio de aici!

Hand in hand with Europe – găzduire 2 voluntari din Turcia, stagiu de 12 luni, începând cu 1 mai 2012 (Asociația Colors este partener).

Citește poveștile lui Furkan Arisoy de aici!

Citește poveștile lui Sadik Sercan Yilmaz de aici!

Move it! – găzduire 4 voluntari din Germania, Spania și Franța, stagiu de 12/6 luni, începând cu 1 septembrie 2012 (Asociația Colors este coordonator și organizație gazdă).

Citește poveștile lui Mahila Daneshnia de aici!

Citește poveștile lui Jennifer Borg Olivier de aici!

Citește poveștile lui Christine Weiger de aici!

Citește poveștile lui Juan Clavo de aici!

————-

Vrei să pleci ca voluntar într-o țară europeană?

Cea mai grozavă oportunitate de dezvoltare personală o constituie la ora actuală voluntariatul într-un stagiu efectuat într-o altă țară europeană, prin intermediul Serviciului European de Voluntariat. Pentru o perioadă de maxim 12 luni, programul îți va acoperi costurile de subzistență și bani de buzunar pentru lunile în care te vei dedica unui proiect într-o organizație sau instituție din domeniul tău preferat, vei învăța să trăiești independent, să comunici într-o limbă străină și vei trăi experiența unei alte culturi. Beneficiile pentru dezvoltarea ta personală sunt nenumărate, dar pentru asta trebuie să îți dorești cu adevărat să fii parte activă a procesului de învățare.

Mai întâi de toate ar trebui să te înarmezi cu răbdare, pentru că procesul de a căuta organizația și proiectul potrivit, de a trimite actele necesare, de a fi selectat și finanțat durează câteva luni (noi am estimat undeva între 4-6 luni minim).

Pentru mai multe informații, contactează-ne pe email 🙂

2 responses to “Voluntari EVS”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404