Peste 200 de locuri de voluntariat la cea de-a V-a ediție a Târgului de voluntariat Brașov!

DSC_7290

Dacă ai câteva ore libere pe lună și vrei să faci voluntariat, oferta locală este cât se poate de bogată 🙂 Organizațiile brașovene oferă tuturor celor interesați, în majoritatea cazurilor indiferent de vârstă sau background profesional oportunități de voluntariat în domenii diverse, precum social, sănătate, civic, tineret sau cultură. De exemplu se caută voluntari pentru activități de terapie ocupațională sau organizare de evenimente și colectă de fonduri. Sau te poți implica ca animator în lucrul cu copiii și tinerii din Brașov și Săcele. Majoritatea organizațiilor oferă contracte și certificate de voluntariat conform reglementărilor legislative în vigoare. Vârsta minimă de la care se poate face voluntariat în România conform Legii voluntariatului este 15 ani.

Până în acest moment s-au înscris la Târg 16 organizații neguvernamentale cu reprezentanții cărora vei putea dialoga sâmbătă, 10 octombrie, între orele 10-15, la Coresi Shopping Resort, la Șezătoare. Tot acolo vei putea chiar încerca o parte din ceea ce înseamnă voluntariatul în organizația în care îți dorești să te implici.

Așadar înarmează-te cu bună dispoziție și cu curiozitate și vino să afli mai multe despre voluntariatul comunitar în Brașov!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404