Cine va fi Supervoluntarul anului în Brașov?

fb bv

Vineri seara, de la ora 18, pe scena Centrului Cultural Reduta se vor decerna premiile destinate voluntarilor din județul Brașov. Gala pentru Supervoluntari Brașov se află anul acesta la ediția a VII-a.

În competiția din acest an s-au înscris 36 de voluntari și 26 de organizații și instituții active în ultimul an în domeniul voluntariatului comunitar. Și în acest an vor fi oferite premii la 15 categorii diferite, atât pentru categorii individuale (ex. coordonatorul de voluntari sau voluntarul anului) cât și pentru categorii destinate organizațiilor și proiectelor (ex. cel mai bun proiect sau cea mai activă organizație).

Gala pentru Supervoluntari Brașov este unicul eveniment județean care promovează voluntariatul și premiază voluntarii activi, organizațiile și proiectele lor de voluntariat comunitar. Anul acesta au trimis nominalizări organizațiile: Fundația Rafael Codlea, FAST Săcele, Copiii de Cristal, Centrul de Voluntariat, Clubul pentru Protecția Naturii și Turism, Hospice Casa Speranței, Col. Naț. de Informatică Grigore Moisil, Grădinița cu PP nr. 11 Brașov, Școala gimnazială Racoș, Școala gimnazială Augustin, Muzeul Județean de Istorie Brașov, Inițiativa Tinerilor pentru Modernizarea României, Fundația Comunitară Țara Făgărașului, Asociația pentru Parteneriat Comunitar, Asociația pentru Valorizarea Educației Făgăraș, Asociația De-a arhitectura, Fundația Comunitară Brașov, Centrul Cultural German Brașov, ESN Brașov, Asociația Științifică a Studenților Mediciniști Brașoveni, Asociația Rază de speranță, Asociația Filantropică Medical Creștină Christiana, Organizația Națională Cercetașii României – filiala “Virgil Onițiu”, CS Babarunca Săcele, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, Fundația Schmidt – Hepa Kindergarten.

Râvnitele trofee vor ajunge la premianți în seara de 27 noiembrie, programul Galei cuprinzând momente de premiere, dar și câteva momente artistice pregătite de tineri artiști din Brașov, evenimentul fiind prezentat de către Onelia Pescaru (Mix TV).

Gala pentru Supervoluntari, ediția a VII-a, Brașov este un eveniment organizat de Asociația Colors și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, Rețeaua CAN, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Apemin Zizin, Cake Shop, Simple Mind, Best of Brașov, newsbv.ro, romanticu.org, Gazeta Brașovului și 24 Fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404