Joi aflăm Supervoluntarul anului în Sibiu!

DSC_1165

Joi seara, de la ora 18, la Hotel Continental Forum se vor decerna premiile destinate voluntarilor din județul Sibiu. Gala pentru Supervoluntari Sibiu se află anul acesta la ediția numărul 10.

În competiția din acest an s-au înscris 19 organizații și 12 voluntari activi în ultimul an în domeniul voluntariatului comunitar. Și în acest an organizatorii au pregătit premii la 15 categorii diferite, precum voluntarul anului, coordonatorul de voluntari al anului sau cea mai activă organizație, dar și câteva premii speciale care celebrează cei 10 ani împliniți.

Gala pentru Supervoluntari Sibiu este unicul eveniment județean care promovează voluntariatul și premiază voluntarii activi, organizațiile și proiectele lor de voluntariat comunitar. Anul acesta au trimis nominalizări organizațiile: Fundația Comunitară Sibiu, Tură în Natură, Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc  – TIFF 2015, Asociația Proiect 1200, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Asociația HTR, Filarmonica de Stat Sibiu, Airfield Events, Fundația ‘Little John’s’, Centrul de tineret Sibiu, Societatea Studenților Mediciniști Hipocrates Sibiu, Elsa Sibiu, Aiesec Sibiu, Asociația Internațională de Tineret Become, EMMA, Muzeul de Istorie Naturală, Arca lui Goga, Consiliul Școlar al Elevilor CNOG, Asociația Spitalului de Psihiatrie dr. Gh.Preda Sibiu.

Râvnitele trofee vor ajunge la premianți în seara de 3 decembrie, programul Galei cuprinzând momente de premiere, dar și câteva momente artistice pregătite de tineri artiști sibieni, evenimentul fiind prezentat de către Andy Popianoș (Exact Media).

Gala pentru Supervoluntari, ediția a X-a, Sibiu este un eveniment organizat de Asociația Colors și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, cu finanțare a Ministerului Tineretului și Sportului prin Programul P2 în parteneriat cu Hotel Continental Forum, ALEG, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Apemin Zizin, Cake Shop, Exact Media, Simple Mind, 24 Fun, Primăria Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404